Efterkommere fra Hørby og Sæby søges

Efterkommere fra Hørby og Sæby søges

18. marts 2013 - kl. 8:36 - af

Efterlysning om efterkommer af Inger Kristine Jacobsen (ungpigenavn Frederiksen), og født den 26. december 1856 i Hørby, død på De Gamles Hjem i Sæby den 7. november 1935 og Hans Peter Jacobsen født den 6. december 1853 i Elling og død den 8. oktober 1924 i Sæby.

Ved at dette ægtepar havde en del børn, bl.a. min nu afdøde far Frederik Otto Jacobsen. Jeg kender intet til denne slægt, men ville blive glad om nogen kender til evt. børnebørn eller oldebørn til parret, de boede i 1920’erne på Sæby Nordmark.

Henvendelse med tak på mail til: evyschmidt@gmail.com eller på telefon 2239 5098.

En kommentar til “Efterkommere fra Hørby og Sæby søges” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Efterkommere fra Hørby og Sæby søges”

  • Da jeg selv er en af efterkommerne, har jeg fået mange gode oplysninger om min familie via “Genealogisk” på Facebook, og fra Inge Buhelt…og kan desuden selv bidrage til den fælles slægtssamling, med mine egne slægtsoptegnelser.

    Jeg siger tak til Evy Schmidt, for hendes indslag hér på avisen, og har noteret mig kontaktoplysningerne, og vil tage kontakt hurtigst muligt.

    Min egen mail-adresse er: lenebch4@gmail.com, og tlf: 4038 3590

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterkommere fra Hørby og Sæby søges' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger