Kunder kan trække arbejdstimerne fra allerede nu

Kunder kan trække arbejdstimerne fra allerede nu

14. marts 2013 - kl. 16:53 - af

Selvom BoligJobordningen ikke officielt er genindført endnu, kan installatører allerede nu reklamere med ordningen over for kunderne. Det vurderer TEKNIQ.

– Regeringen har fremlagt et forslag om at genindføre BoligJobordningen med tilbagevirkende kraft for hele 2013, ligesom den vil gælde for hele 2014. Derfor kan kunder altså få udført arbejde nu og stadig trække udgifterne til arbejdsløn fra, når loven er endeligt vedtaget, siger Christian Jarby, der er chef for teknisk afdeling i TEKNIQ.

Han vurderer, at der er en meget lille risiko for, at ordningen ikke bliver til noget, idet der er en bred politisk opbakning i Folketinget.

– Venstre har for eksempel meldt tydeligt ud, at partiet støtter ordningen, som Venstre jo også selv indførte oprindeligt. Dermed er der et flertal på plads, og både installatører og kunder kan derfor trygt udføre og få udført arbejde, der hører ind under ordningen, siger Christian Jarby.

BoligJobordningen forventes endeligt vedtaget efter påske, når hele Vækstplan DK er faldet på plads.
Du kan se, hvad du kan få fradrag for på www.bolig-job-ordning.dk.

Hver person over 18 år i husstanden kan få fradrag for 15.000 kroner – dog gælder fradraget kun for udgifter til arbejdsløn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kunder kan trække arbejdstimerne fra allerede nu ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER