Super stemning da Lønstrup Seniororkester gæstede Sæby

Super stemning da Lønstrup Seniororkester gæstede Sæby

12. marts 2013 - kl. 11:35 - af

Sæby Pensionist og Efterlønsklub havde onsdag besøg af Lønstrup Seniororkester, der med over 20 harmonikaer ledte alle gennem 2 timers forrygende musik og fællessang.

På onsdag den 13. marts får klubben besøg af Ib Hoch fra Horsens, der i 1984 opdagede en knude på højre ben. Det viste sig at være en kræftknude og benet måtte amputeres.

På det tidspunkt var Ib Hoch midt i 40`erne. Han var i forbindelse med lange sygemeldinger blevet fyret fra sit job og kunne se frem til at gå på pension som 45-årig, hvilket dog ikke medførte, at han satte sig hen og gik i frø.

Gennem de sidste 20 år har han engageret sig i blandt andet Kræftens Bekæmpelse, hvor han har været formand for et patientstøtteudvalg. Han kører motorcykel, er kirkesanger og optaget af sit lokalområde. Samtidig har han holdt foredrag i hele landet for mange forskellige grupper, både for sundhedspersonale, som på mange måder kunne høre patientens oplevelse af et sygdomsforløb, ligesom han har været ude i forskellige foreninger, hvor han har fortalt om, hvordan han har genfundet livsherlighedsværdien og hvordan livet går videre, selvom man kun har et ben.

Ib Hoch har to foredrag, som han tager rundt med. I det ene “Fra mismod til livsmod” fortæller han om sygdomsforløbet, og hvordan man indretter sin hverdag, når den foregår på et ben. Foredraget er krydret med personlige anekdoter blandt andet om dagligdags ting som, hvordan finder man underbukser med kun et ben.

Foredraget er varmt og personligt, og Ib Hoch giver eksempler på, hvordan han tacklede op- og nedture og kom videre i sit liv. Det bliver helt sikkert en spændende og lærerig dag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Super stemning da Lønstrup Seniororkester gæstede Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger