Sørå Fodboldgolf åbner i påsken..

Sørå Fodboldgolf åbner i påsken..

12. marts 2013 - kl. 13:50 - af

Skærtorsdag 28. marts åbner Sørå Fodboldgolf for sæsonen 2013. Alle, der møder op på dagen, kan med fordel købe et årskort med rabat på hele 30 %. Det betyder, at børn kan købe årskort for kr. 87,50, mens voksne må slippe kr. 175, – for sæsonen. Herudover er der kaffe på kanden og hygge hele dagen.

EM i fodboldgolf
På Nordjysk Fodboldgolfs baner arrangeres der EM i fodboldgolf i weekenden 18. og 19. maj. I denne forbindelse har arrangørerne af EM henvendt sig til ejeren af Sørå Fodboldgolf, Mogens Brag, om at arrangere første afdeling af en ny grand prix serie. Arrangørerne af serien forventer, at de mange deltagere ved EM tager endnu en turnering, mens de alligevel er i Nordjylland i påsken.

– Jeg glæder mig bare over det kvalitetsstempel, det giver banen, at vi er udvalgt til det. Tilmelding til Grand Prix stævnet er åben, og det betyder, de lokale helte får mulighed for at dyste mod eliten indenfor sporten. På hele åbningsdagen tages imod tilmeldinger til stævnet.

– Udover dette kan jeg fortælle, at vi fortsat kan tilbyde ideelle rammer til personaleturen i firmaet, ligesom vi meget gerne lægger hus til børnefødselsdage – her er prisen kr. 30 – pr. barn, og der er en lille gave til fødselaren. Konfirmationer og barnedåb kan vi også huse, fortæller Mogens Brag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sørå Fodboldgolf åbner i påsken..' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER