GF77 har Lokalopvisning på søndag…

GF77 har Lokalopvisning på søndag…

12. marts 2013 - kl. 11:47 - af

Østervrå: Gæstehold fra Halvorsminde Ungdomsskole.
Den lokale gymnastikforening prøver som noget nyt at afvikle den lokale opvisning på søndag den 17. marts.

Publikum kan godt begynde at glæde sig, for det lokale gymnaster har forberedt sig intenst og trænet hårdt for at blive klar til forårets opvisninger. De fleste af dem har allerede været til deres første opvisning, men den vigtigste af dem alle venter lige om hjørnet – Lokalopvisningen – der hvor hele familien kommer og kigger på.

– Vi har valgt som noget helt nyt at lægge vores opvisning på en søndag, fortæller Karoline Holst, formand for GF77, og det er efter ønske fra forældrene til vore yngste gymnaster, der på en hverdag skal skynde sig hjem, straks de har været på gulvet.

Aktiviteter og kaffe
Det nye tiltag betyder også, at der i pausen bliver mulighed for at lave en aktivitet for alle børn, noget vi prøvede af for 14 dage siden til DGI’s Junioropvisning, forklarer formanden, der forventer, at succesen fra denne opvisning gentages med temaet – På Landet. Det betyder bl.a. en traktor, trillebørsrace, folkedanse m.m. De voksne kan glæde sig til kaffebord i Kulturhuset.

Gæstehold
-Dette års gæstehold bliver det store elevhold fra Halvorsminde Ungdomsskole, som vil afslutte opvisningen, og det kommer til at fylde hele hallens gulv, når det går løs, slutter Karoline Holst, der sammen med alle de øvre gymnaster i GF77 glæder sig til at se rigtig mange på tilskuerpladserne.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'GF77 har Lokalopvisning på søndag...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER