Stangstiv chauffør måtte bæres ud af bilen

Stangstiv chauffør måtte bæres ud af bilen

11. marts 2013 - kl. 0:01 - af

En østeuropæisk lastbilchauffør, påkørte søndag eftermiddag et autoværn syd for Sæby. Det viste sig, at chaufføren var så beruset, at politiet måtte hjælpe ham ud af førerhuset.

Til alt held var der ikke andre trafikanter involveret i ulykken, der skete ved transportcentret ved Sæby Syd. Chaufføren, der er fra Estland, viste sig at have en promille på hele 2,49. Og søndag ved 16-tiden havde det stadig ikke været muligt for Nordjyllands Politi at afhøre manden, oplyser vagtchef Bent Højgaard til TV2/Nord.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stangstiv chauffør måtte bæres ud af bilen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER