Fuld lastbilchauffør har fået sin dom

Fuld lastbilchauffør har fået sin dom

11. marts 2013 - kl. 16:33 - af

Den østeuropæiske chauffør, der i går med en promille på 2,49, kørte ind i et autoværn ved Sæby, har kørselsforbud i Danmark i de næste tre år.

Manden, som er fra Estland er nu løsladt af Nordjyllands Politi, efter han har erkendt promillekørsel og betalt en bøde på 6.500 kroner.

Chaufføren vil forhåbentlig heller ikke være at finde på de danske landeveje i de næste tre år, i det han ud over bøden også blev frakendt sit kørekort i Danmark i en periode på tre år.

2 kommentarer til “Fuld lastbilchauffør har fået sin dom” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Fuld lastbilchauffør har fået sin dom”

  • Godt han fik en hurtig straf….burde dog aldrig mere have lov til at køre lastbil…håber politiet nu begynder at være omsøgende omkring de trafikcentre hvor udenlandske chauffører holder hvil/overnatter

  • Benny Kvistgaard

    Med en promille på 2,49 burde bøden og frakendelsen være langt højere. En lastbil er, som et hvert andet køretøj en potentiel dræbermaskine, hvis chaufføren ikke er helt på dupperne. Og en promille på 2,49 vil vel egentlig sige at han har været stang hamrende stiv! En frakendelse på 10 år havde været mere på sin plads, og så en bøde i størrelsesordnen 25.000,- kr.
    Jeg har absolut intet til overs for de der kører spritkørsel – eller taler i håndholdt mobiltelefon under kørslen – og den sidste slags er der foruroligede mange af her i området. Håndfrie sæt kan fås fra et par hundrede kroner – og det er flere gange bevist, at det er lige så farlig som spritkørsel.
    Så sent som i mandags måtte jeg selv foretage en katastrofeopbremsning, fordi en middelaldrende kvinde kørte direkte ud foran mig, fordi hun havde mere travlt med at holde mobiltelefonen og snakke, end hun havde med at føre sin bil på forsvarlig vis.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fuld lastbilchauffør har fået sin dom' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER