Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole vinder igen

Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole vinder igen

8. marts 2013 - kl. 7:17 - af

Onsdag var håndboldlinjen til første runde af NM på HCI. De deltog med hold i pige A-, pige B-, drenge A- og drenge B-rækken, hvilket resulterede i fire førstepladser. Dagens 15 kampe resulterede kun i ét enkelt nederlag, hvilket så blev revancheret i finalen.

Et super flot resultat som virkelig viser skolens store bredde. Det vindende hold i pige-B rækken havde nemlig spillere fra både håndbold-, fodbold-, svømme- og badmintonlinjen, oplyser Torben Pihl.

Super godt gået af alle spillere!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole vinder igen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER