Borgerne mødes gerne om god energi i Dybvad

Borgerne mødes gerne om god energi i Dybvad

8. marts 2013 - kl. 11:11 - af

Det blev et energisk tilløbsstykke, da der var general forsamling i Dybvad Borgerforening den 04-03-2013.

Der var ca. 35 personer til stede på Dybvad Kro, der ud over selve generalforsamlingen bød på gode, gratis råd om den mest optimale energioptimering af boligen.
Selv kroværten fik svar på spørgsmål om energioptimering.

Den ordinære general forsamling blev afholdt først, og derefter var der et indlæg fra Energibyen ved Bo Bechfeldt, på ca. 3 kvarter, hvor der blev bl.a. blev snakket om, at Dybvad som den driftige by den er, i samarbejde med Frederikshavn kommune /Energibyen er udset til et projekt, hvor der skal sættes fokus på den enkelte borgers bolig og mulighed for at energi renovere/optimere boligerne.
Ud over Dybvad er også Jerup udpeget til dette projekt.

Der var stor fokus på de gode råd, for på den måde kan den enkelte være med til at forbedre komforten og økonomien for sig selv. Der var spørgsmål om alt lige fra vinduer, isolering, varmepumper og meget andet, ja generelle gode spørgsmål der var med til at sætte skub i debatten. At regeringen nu har forlænget håndværkerfradraget giver helt sikkert et skub i retning af flere opgaver til de lokale håndværkere.

Bo Bechfeldt har efter mødet haft travlt med at besvare opkald fra de borgere i Dybvad, der gerne vil have en uvildig, gratis gennemgang af deres bolig. Bo Bechfeldt kan som altid træffes på mail: bobf@frederikshavn.dk eller direkte på mobil 24340285. Så nemt er det.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgerne mødes gerne om god energi i Dybvad ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER