Optimisme og glæde i Thorshøj Idrætsbørnehave

Optimisme og glæde i Thorshøj Idrætsbørnehave

6. marts 2013 - kl. 0:18 - af

Institution og personale certificeret til det, som de har gjort hele tiden.

Flaget gik til tops både i byens gader og ved Thorshøj Børnehus fredag, hvor institutionens børn, personale og hele byen fejrede certificering til idrætsbørnehave. Solen skinnede fra en næsten skyfri himmel, og selv om det var koldt, så var alle glade og ventede spændt på, at det røde bånd skulle klippes over.

Først blev der holdt taler, og selv om det godt kan være en lille smule kedeligt set fra børnehøjde, så gik det rigtig godt. Bestyrelsesformand Lene Andersen bød alle velkommen og lagde ikke skjul på, hvor stolt hun var over, at det nu var lykkedes at vende de truende udsigter om lukning i 2011 til langt mere venlige fremtidsudsigter.

Synligt bevis
Det er en stor glæde endelig at få et synligt bevis på det, som vi har gjort hele tiden, konstaterede Lene Andersen, det med at være opmærksom på krop og bevægelse er slet ikke nyt for børn og voksne i Thorshøj. Nu har personalet bare for alvor fået sat deres daglige arbejde i perspektiv – de har fået redskaber, der kan hjælpe dem med at videreudvikle den pædagogiske målsætning, lød det fra formanden, som roste personalet for den store og flotte indsats, de har ydet i det to år lange uddannelsesforløb.

Institutionsleder Marian Stein lagde sig i sin tale tæt op af formandens tale, og glæde sig ligeledes over certificeringen. Hun kunne samtidig afsløre, at der er planer om at lave et ny tiltag – udendørs fitness, for både børn og voksne.

Formand for Try Thorshøj Boldklub Kurt Thomsen roste institutionen for det gode initiativ, og glædede sig til et fortsat godt samarbejde.

Certificering
Borgmester Lars Møller havde et kort indlæg, hvor han overrakte byrådets gave, inden næstformand i DIF Preben Staun på forbundets vegne kunne ønske tillykke først til børn, for det er jo dem I skal satse på, så til forældre, der sikkert vil opleve, at aktive børn er meget bedre at få hjem og sidste, men ikke mindst, personalet for den store indsats – det var godt set! Herefter overrakte han certificeringsdiplomet til Marian Stein, og efterfølgende fik hver ansat deres diplom overrakt. Det nye navn er herefter Thorshøj Idrætsbørnehave.

Mellem de enkelte taler var der små indslag, hvor børnene viste nogle af de lege de allerede har lært og bruger i hverdagen. De voksne blev også opfordret til at deltage, og det viste sig, at det slet ikke er så let at koordinere mellem arme og ben.

Det hele blev først rigtig officielt, da det røde bånd blev klippet over, og alle kunne skynde sig ind i varmen. Her blev de mødt af et lækkert traktement med hjemmelavede sandwiches og kransekage, naturligvis lavet af frivillige fra TTB.

Tillykke til Thorshøj og Thorshøj Idrætsbørnehave!

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Optimisme og glæde i Thorshøj Idrætsbørnehave' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger