Anne Marie Morris fra Løgumkloster besøgte Sæby

Anne Marie Morris fra Løgumkloster besøgte Sæby

5. marts 2013 - kl. 9:46 - af

Sæby Pensionist og efterlønsklub havde onsdag den 20. februar besøg af Anne Marie Morris fra Løgumkloster. Hun har to sønner, som begge er kinesisk gift og bor i Kina.

Anne Merie fortalte levende om hvordan leveforholdende er for det kinesiske folk. Sådanne menneskerettigheder, som vi tager som en selvfølge, eksisterer ikke i Kina. Hvis folk bliver bedt om at flytte til en anden del af Kina, ja så gør man bare det – uden at stille kritiske spørgsmål.

Retten til sygepleje og skolegang hænger helt sammen med, at man boer der, hvor staten siger man skal, og familieforholdene er også meget forskellige fra danske forhold, noget som Anne Marie har oplevet med sine to kinesiske svigerdøtre.

Anne Marie er højskolelærer i Løgumkloster, så hun evnede virkelig at levendegøre sin beretning, så der både blev grint en del, men der også blev meget at tage med hjem til eftertanke.

Onsdag den 27. februar var der bankospil i klubben, og på onsdag den 6. marts er der besøg af Lønstrup Seniororkester, som kommer med 25 harmonikaer. Så skal der nok blive liv i Kulturhuset, og Sæby Pensionist og efterlønsklub håber, at rigtig mange møder op til denne eftermiddag med musik og sang.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anne Marie Morris fra Løgumkloster besøgte Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger