Nordjysk Lagersalg blev en kæmpe succes

Nordjysk Lagersalg blev en kæmpe succes

4. marts 2013 - kl. 12:32 - af

Søndag lagde Hotel Viking i Sæby lokaler til det første Nordjyske Lagersalg i byen af den dimension.

17 butikker var samlet og allerede kl. 7 søndag morgen var der hektisk aktivitet i lokalerne og omkring hotellet. Alle butikkerne havde været i gemmerne eller hos leverandører, for at finde spændende og attraktive tilbud til dagen. Og uret var da heller ikke kommet meget forbi kl. 9, selvom der først var “åbent” kl. 10, før de første hotelgæster var i gang med at handle, både før og efter morgenmaden.

Da dørene så blev åbnet officielt kl.10 strømmede det ind med gæster fra nær og fjern, der alle ville se, om de kunne gøre en god handel denne solbeskinnede søndag.

Arrangørerne havde op til dagen været meget spændte på denne nye aktivitet i byen, og et forsigtigt gæt inden åbningen på antallet af gæster lød på 1.000 hos de mest optimistiske.

Resultatet blev dog et ganske andet, mere end 3.500 lagde vejen forbi Nordjysk Lagersalg, og det kunne tydeligt ses af de forbipasserende, da alle mulige og umulige parkeringspladser var anvendt, ja nogle måtte endda komme ind igen, fordi deres bil var spærret inde af andre gæster, men de tog det med et smil, og kunne efter en kop kaffe og lidt hjemmebag sætte kursen hjemover.

Også Nordjyske Bank mærkede den store interesse for det nye tiltag. Blot halvanden time efter åbningen måtte områdedirektør i Sæby, Torben Schioldan, og andre af bankens medarbejdere trække i arbejdstøjet for at yde hjælp til arrangørerne. Dette på trods af, at der allerede inden arrangementet, var lagt en stor sum penge i boksen til de forventede Dankort transaktioner. Dette viste sig dog at være langt fra nok, men en god service og hurtig indsats fra banken, sikrede flere af de mange handler denne søndag.

Alle kunne efter en velfortjent fyraftensøl konstatere, at det havde været en kæmpe succes, der bestemt fortjener at blive gentaget. Derfor arbejdes der allerede nu på en dato i efteråret, således at det på sigt kunne blive en tradition med to arrangementer årligt.

Sidst vil arrangørerne gerne takke de mange, der støttede op om arrangementet og ligeledes rette en tak til butikkerne, der gjorde det muligt. Vil man se billeder fra arrangementer udover dem her på avisen, kan endnu flere ses på www.nordjysklagersalg.dk. fra tirsdag morgen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjysk Lagersalg blev en kæmpe succes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER