Kunstudstilling i nye omgivelser på Hørby Efterskole

Kunstudstilling i nye omgivelser på Hørby Efterskole

3. marts 2013 - kl. 2:09 - af

Når Hørby Efterskole om ganske kort tid tager de nyrenoverede og ombyggede lokaler og bygninger i brug, bliver et af de første arrangementer i de nye omgivelser en kunstudstilling, hvor tidligere og nuværende elever og ansatte udstiller.

Kunstudstillingen er åben hen over weekenden 13-14. april fra kl. 13-17, og bliver dermed også det sidste arrangement i rækken, der har været i anledning af Hørby Efterskoles 40 års jubilæum i 2012.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kunstudstilling i nye omgivelser på Hørby Efterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER