Basketball: Sæby tabte modet og blev slået af topholdet

Basketball: Sæby tabte modet og blev slået af topholdet

1. marts 2013 - kl. 0:10 - af

Sæby 1 divisions damer kunne ikke stå distancen mod rækkens nr. 1 AUS fra Århus. Sæby spillede ellers lige op mod AUS i de første tre perioder, men kollapsede desværre totalt de sidste 5 minutter af kampen, specielt i forsvaret.

Første periode: Sæby får en lidt ”tung” start. Spillet fungerer ikke helt. Spillerne har svært ved at placere sig rigtigt i forhold til returbolde. Det gør, at AUS får flere forsøg i angrebet. Sæbys angreb mangler præcision i afleveringer og skud. Dog kommer der gang i scoringerne fra midten af perioden, som AUS dog vinder med 16-11.

Anden periode: Sæby skifter til nyt forsvar, og det virker. Nordjyderne holder topholdet nede på kun 6 point i perioden. I angrebet bliver der spillet godt rundt, og specielt Line Clausen, som fornyelig er vendt tilbage til holdet, er godt scorende under kurven. Sæby bringer sig op på 22-22 ved halvlegspausen.

Tredje periode: Nu er rollerne byttet om, dog virker Sæbys forsvar bedre end i første periode, men til gengæld er angrebet gået i stå. Spillerne har svært igen ved at komme til de rigtige afslutninger. Det gør, at hjemmeholdet bringer sig foran 34-29 ved periodens slutning.

Fjerde periode: Sæby følger godt med i starten af perioden, og efter 4 minutters spilletid er stillingen 38-33. Derefter går det dog helt galt for Sæby, som totalt mister modet. Specielt forsvaret fungerer slet ikke. Det giver udslag i et AUS ”run” på 24-7 i de sidste 6 minutter, og de vinder kampen 62-40.

”Ærgerligt at damerne mister grebet i slutningen af kampen. Vi var ellers godt med i resten af kampen. Der bliver brug for at analysere og snakke inden næste weekend, hvor holdet tager i mod Åbyhøj fra Århus. Nu er det ved at være sidste chance for Sæby, hvis holdet skal kæmpe sig væk fra bunden i divisionen,” udtaler træner Henrik Hansen.

Scoringer for Sæby: Signe Brandt 14 point, Line Clausen 11, Henriette Sørensen 9, Louise Munch 4, Nina Munck 2 point.

1. division damer AUS – Sæby 62-40

Periodeciffre:

  1. 16-11
  2. 06-11
  3. 12-07
  4. 28-11

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basketball: Sæby tabte modet og blev slået af topholdet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER