Leif Stiholt ny formand for Sæby Erhvervsforening

Leif Stiholt ny formand for Sæby Erhvervsforening

27. februar 2013 - kl. 9:12 - af

Efter 11 år som formand for Sæby Erhvervsforening trak Lars Brandt sig i går tilbage ved foreningens årlige generalforsamling. Ny formand blev Leif Stiholt.

Den 26. februar 2013 var der generalforsamling i Sæby Erhvervsforening, hvor Lars Brandt takkede af efter 11 år som formand. Han fik en stor tak med på vejen af borgmester Lars Møller, erhvervsdirektør Niels Christensen og den nye formand for erhvervsforeningen Leif Stiholt. Nyt medlem i bestyrelsen i stedet for Lars Brandt blev Brian Stenbro fra B6 Gruppen.

Bestyrelsen konstituerede sig med Leif Stiholt som formand, Brian Stenbro som næstformand og Jonna Lydbæk som kasserer, og de udgør samtidig Sæby Erhvervsforenings forretningsudvalg.

Som noget nyt blev generalforsamlingen holdt på den lokale virksomhed SKIOLD A/S, og det var muligt for medlemsvirksomheder at invitere deres medarbejdere med. Adm. direktør Samuel Waldorph, SKIOLD A/S
viste deltagerne rundt og fortalte om virksomheden, der er blandt Europas førende producenter af fodrings-, mølleri- og klimaanlæg, og som havde et godt år i 2012.

Efter formandens beretning præsenterede erhvervsdirektør Niels Christensen det analysearbejde, som Erhvervshus Nord er i gang med inden for kommunens fire prioriterede vækstspor: det maritime, fødevarer, energi og oplevelsesøkonomi. I analyserne har man identificeret de værdikæder, som driver de enkelte spor, og hvilke primære aktører som skaber vækst. I alle fire vækstspor er der gode muligheder for yderlig vækst, som Erhvervshus Nord vil arbejde målrettet efter i 2013.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Leif Stiholt ny formand for Sæby Erhvervsforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER