Guld til Springteam Sæby ved Jysk Mesterskab

Guld til Springteam Sæby ved Jysk Mesterskab

25. februar 2013 - kl. 9:03 - af

Lørdag den 23. februar og søndag den 24. februar deltog Springteam Sæby i Åbne Jyske Mesterskaber 2013 – TeamGym i Vejen.

Ved konkurrencen skal hvert hold lave en rytmeserie, og springe 3 spring på henholdsvis bane og trampet. Fra Springteam Sæby deltog 2 mini pige hold og 1 junior hold, og i junior rækken deltog 41 hold, fordelt fra 1. division til 5. division. Junior sort, som er et helt nyt sammensat hold af gymnaster, deltog i 5. division og fik en flot 6. plads med i alt 31,300 point.

I mini pige rækken deltog i alt 61 hold, fordelt fra 1. division til 8. division. Mini grøn var placeret i 4. division og fik en flot 8. plads med i alt 23,717 point. Det var første gang pigerne deltog i konkurrence, og de klarede sig rigtig flot. Mini gul var placeret i 3. division og løb med guldet med i alt 38,250 point.

Et stort tillykke til GUL(D) pigerne.

På billedet ses guldvinderne:
Mathilde Hammeleff – Freja Holm Jacobsen – Nanna Løhde – Lærke Madsen – Signe Frost Falborg – Malika Møller – Kristine Frost Falborg – Mille Ring – Mille Frihauge – Amalie Stigsen samt Springteam Sæbys dygtige trænere Jimmy Henner Hansen og Charlotte Kirk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Guld til Springteam Sæby ved Jysk Mesterskab' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER