Xander spiller på Sæby Torv til påske

Xander spiller på Sæby Torv til påske

23. februar 2013 - kl. 10:10 - af

På en lørdag hvor det dufter lidt af forår, er det måske på sin plads med lidt information, der kan få smilene frem hos de fleste.

I lighed med tidligere år går de 3 handelsstandsforeninger i Sæby, Frederikshavn og Skagen sammen om årets påskelørdags arrangement i de tre nordjyske byer. Det er et samarbejde, der har vist, at til trods for den øgede konkurrence byerne og butikkerne imellem, er det sund fornuft at samarbejde om at få større og bedre arrangementer til byerne ved fælles hjælp. Der var derfor også store smil på hos de tre formænd, da det Musiske Hus og Nordjyske Medier, som er tovholdere på arrangementet, kunne afslører årets koncertnavn Xander.

Og hvem er så denne Xander, jo først og fremmest er han jo nok kendt som søn af Anne Linnet og dommer i TV programmet Voice. Men også musikalsk er han en kendt person, som tit flyder ud af højttalerne i de små stuer. Specielt hos den yngre generation har Xander gennem de sidste år gjort indtryk med numre som ”Os To Og Mine Lagner” samt ”Det Burde Ikk’ Være Sådan Her”, som er strøget til tops på hitlisterne.

Så der er allerede nu grund til at glæde sig til en musikalsk påske i Sæby med Xander som hovednavn, men også med udsigt til en lørdag med andre musikalske navne og ikke at forglemme fantastiske tilbud.

Hvem de andre kunstnere er, bliver afsløret på et senere tidspunkt sammen med det endelige program for påsken.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Xander spiller på Sæby Torv til påske' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger