En stjernefyldt aften med magiske øjeblikke!

En stjernefyldt aften med magiske øjeblikke!

23. februar 2013 - kl. 10:14 - af

Det var fuldstændigt som et eventyr – en aften med Hans Kongelige Højhed Prins Henrik der læste digte fra sine forskellige digtsamlinger – en Prinsegemal, der viste dybde, indsigt, humor og en utrolig høj grad af nærvær.

Sådan en aften havde vi i går på Sæbygård Slot, sammen med 100 af Frederikshavn Teaterforenings gæster, udtaler formand Betty Rode.

Efter oplæsning og smukke sange fra Claude Chicon, gav Hans Kongelige Højhed sig rigtig god tid til at snakke og skrive autografer. Jeg er sikker på, at alle der ønskede en personlig hilsen med hjem, fik det udtaler formanden.

Vores gæster udtrykte stor glæde, stolthed og ydmyghed over, at de som almindelige danskere fik mulighed for at få denne nære oplevelse sammen med Hans Kongelige Højhed Prins Henrik.

Vi er også utroligt glade for det samarbejde vi har haft med Sæbygårds venner i forbindelse med dette tiltag. Alle de frivillige gjorde en kæmpe forskel og uden deres samspil var det aldrig gået. Vi håber og tror på, at vi også en anden kan finde gode og spændende arrangementer vi kan samarbejde om, udtaler Betty Rode.

Tak til alle der samme med os, fik en eventyrlig aften til at forløbe som den skulle, hold da op hvor er vi bare stolte over, at vi nu har denne fantastiske oplevelse med os som et herligt minde, slutter Betty Rode med et stort smil.

En kommentar til “En stjernefyldt aften med magiske øjeblikke!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “En stjernefyldt aften med magiske øjeblikke!”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En stjernefyldt aften med magiske øjeblikke!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger