Lotte Heise lagde vejen forbi Sæby

Lotte Heise lagde vejen forbi Sæby

22. februar 2013 - kl. 0:22 - af

Onsdag aften var lidt over 100 kvinder og kun 3 mænd mødt op på Hotel Viking for at høre Lotte Heise give en times talkshow – et show som hun selv kaldte ”kaos, krybdyr og kærlighed”.

Lotte indledte aftenen med at fortælle, hvordan hun er blevet den lidt anderledes, hurtigt talende kvinde, hun er – det er alt sammen hendes fars skyld.  I dag er alle i familien gode til at argumentere, og alle vil gerne have det sidste ord – så det kan blive til lange diskussioner.

Om sine 2 tvillingedrenge fortalte hun, hvordan den ene elsker krybdyr og gerne ville have en varan, som Lotte fik til opgave at bringe hjem i en papkasse med toget fra København, og om hvordan samme varan på 1.5 m opførte sig i en lejlighed på 100 kvm.

Lidt venindesnak blev det også til. Lotte ville gerne bytte med veninden, som ikke var meget for gynækologer, og selv er hun ikke meget for tandlæger – man kan jo ikke sige noget med alle de tamponer i munden – ikke lige det nemmeste for Lotte at håndtere.

Aftenen blev sluttet af med en historie, hun engang havde hørt, da hun mødtes på en restaurant i Paris med 6 fotografer, som hun kendte fra sin tid som model.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lotte Heise lagde vejen forbi Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger