Lotte Heise lagde vejen forbi Sæby

Lotte Heise lagde vejen forbi Sæby

22. februar 2013 - kl. 0:22 - af

Onsdag aften var lidt over 100 kvinder og kun 3 mænd mødt op på Hotel Viking for at høre Lotte Heise give en times talkshow – et show som hun selv kaldte ”kaos, krybdyr og kærlighed”.

Lotte indledte aftenen med at fortælle, hvordan hun er blevet den lidt anderledes, hurtigt talende kvinde, hun er – det er alt sammen hendes fars skyld.  I dag er alle i familien gode til at argumentere, og alle vil gerne have det sidste ord – så det kan blive til lange diskussioner.

Om sine 2 tvillingedrenge fortalte hun, hvordan den ene elsker krybdyr og gerne ville have en varan, som Lotte fik til opgave at bringe hjem i en papkasse med toget fra København, og om hvordan samme varan på 1.5 m opførte sig i en lejlighed på 100 kvm.

Lidt venindesnak blev det også til. Lotte ville gerne bytte med veninden, som ikke var meget for gynækologer, og selv er hun ikke meget for tandlæger – man kan jo ikke sige noget med alle de tamponer i munden – ikke lige det nemmeste for Lotte at håndtere.

Aftenen blev sluttet af med en historie, hun engang havde hørt, da hun mødtes på en restaurant i Paris med 6 fotografer, som hun kendte fra sin tid som model.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lotte Heise lagde vejen forbi Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER