150 børn på skøjter med Nordjyske Bank

150 børn på skøjter med Nordjyske Bank

21. februar 2013 - kl. 9:17 - af

Onsdag d. 20. februar, inviterede Nordjyske Bank kunder mellem 10 og 12 år ud at stå på skøjter i Iscenter Nord i Frederikshavn.

Over 150 børn fra hele Vendsyssel og deres forældre havde tilmeldt sig det gratis arrangement, hvor Nordjyske Bank også havde inviteret spillerne fra Frederikshavn White Hawks.

Mens børnene skøjtede på isen til god musik og flot lysshow, bød Nordjyske Bank forældrene på en kop kaffe eller the i cafeteriet, og herfra var der god udsigt til isen og alle de glade børn. Flere af børnene havde deres egne skøjter med, mens resten kunne låne skøjter gratis.

Efter ca. en halv times skøjtning løb spillerne fra White Hawks på isen til stor glæde for alle deres unge fans. Og mens musikken spillede videre, blev der blev skrevet autografer, taget billeder og givet gode skøjtetips til den store guldmedalje.

Nordjyske Banks medarbejdere stod klar i skøjteindleveringen, da arrangementet sluttede, og tog imod de udlånte skøjter fra trætte, men glade børn med røde kinder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '150 børn på skøjter med Nordjyske Bank ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER