”Grøn ordning” – skal den lukke munden på naboerne..

”Grøn ordning” – skal den lukke munden på naboerne..

21. februar 2013 - kl. 12:19 - af

Det er lidt skræmmende, at man kan læse i Østvendsyssel Folkeblad, at man allerede i efteråret begyndte bearbejdningen af nabobyernes borgerforeninger/idrætsforeninger ved et orienteringsmøde på Donsted..

Der oplyste man, at der er en pulje vedr.  ”grøn ordning” på kr. 1.056.000, som kan søges af lokale foreninger til div. Anlægsarbejde, kulturelle formål mv.

I mine øre lugter det langt væk af – lobby arbejde – således at man får pacificeret den del af borgerne, som ikke lige bor som nabo eller i tæt omegnen af mega møllerne.. Undskyld mig, men det virker usmageligt.

Mon ikke både Dybvad og Præstbro Borgerforeninger skal tænke på, hvem det er, der skal administrere den pulje. Ja, det er kommunen og husk nu at puljen kan anvendes alle steder i kommunen –  den er absolut IKKE øremærket til at forskønne eller hjælpe i hverken Præstbro eller Dybvad..

Ydermere virker det voldsomt mistænkeligt, at samtidig med at kommunen kun orienterer naboer i en omkreds af max 900 mtr. fra møllerne, så holdes der orienteringsmøder for foreninger, der ligger udenfor den omkreds….

Derfor har jeg følgende spørgsmål..

Hvem har inviteret til orienteringsmøde på Donsted – er det vores folkevalgte politikere eller er det vindmøllegiganternes investorere…

Har borgerforeningerne fået nogen garanti for, at de puljepenge bliver brugt på vores egn…

Svar udbedes…

Susanne Hansen
Grønhedevej 58
9300 Sæby

Alfarvad@alfarvad.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Grøn ordning” – skal den lukke munden på naboerne.. ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER