Spar Nord Sæby samler aktionærerne

Spar Nord Sæby samler aktionærerne

20. februar 2013 - kl. 15:07 - af

Spar Nord har netop inviteret sine godt 125.000 aktionærer til bankens årlige aktionærmøder. Spar Nords møde i Sæby løber af stablen den 28. februar 2013 i Sæby Fritidscenter, Sæbygårdvej, Sæby, hvor direktør Jan Gudiksen vil berette om det mest begivenhedsrige år i bankens historie.

Spar Nord Sæby slår 28. februar kl. 17,30 dørene op til det årlige møde med bankens lokale aktionærer i Sæby området.

Aktionærmødet afholdes i Sæby Fritidscenter, og er et af bankens i alt 36 møder over hele landet, der ventes at tiltrække omkring 20.000 af bankens godt 125.000 aktionærer.

Begivenhedsrigt 2012
Under aktionærmødet vil bankdirektør Lars Møller introducere aktionærerne til et begivenhedsrigt 2012, der blandt andet har budt på en historisk fusion mellem Spar Nord og den nu forhenværende Sparbank. Fusionen har i sig selv givet travlhed, og dertil kommer, at Spar Nord ud over fusionen har oplevet en kundevækst på hele 12.000 nye kunder netto i årets løb.

Jan Gudiksen hæfter sig primært ved, at en svag samfundsøkonomi ikke er nogen hindring for at vinde nye kunder og markedsandele:

– Selv om samfundsøkonomien desværre fortsat kører i tomgang, så har vi haft travlt med at tage imod en masse nye kunder, der af den ene eller anden årsag har valgt at skifte til Spar Nord, siger Jan Gudiksen.

– Vi forventer heller ikke noget økonomisk boom i 2013, men vi har en klar ambition om at fortsætte med at vinde kunder og markedsandele, sådan som det er lykkedes os i de seneste år, fortsætter han.

Det samlede overskud for Spar Nord blev i 2012 på 290 millioner kroner før skat.

Fredsvalg til bankråd
En fast del af aktionærmødet er valget til det lokale bankråd, der fungerer som sparringspartner for ledelsen i den lokale bank, og som dermed har stor betydning for, hvordan banken drives.

– Bankrådet spiller en nøglerolle, fordi det er med til at udvikle og forbedre vores bank med afsæt i de muligheder, der gør sig gældende i lokalområdet, siger Jan Gudiksen.

– Samtidig er bankrådet engageret i de uddelinger fra Spar Nord Fonden, som hvert år kommer en lang række lokale initiativer og projekter her i Sæby-området til gode, fortsætter han.

Endelig har bankrådet også til formål at repræsentere lokalområdets aktionærer på Spar Nords generalforsamling i Aalborg, som i år finder sted den 24. april.

I år er der fredsvalg og følgende er derfor valgt til bankrådet i Sæby:
Fhv. planteavlskonsulent Martin Andersen, Østervrå

Bedemand Frank Hejslet, Sæby

Fysioterapeut Birgit Rafn, Sæby

Myndighedschef John Sørensen, Sæby.

Kontaktinformation
Ønsker du at deltage i aktionærmødet så afholdes det i Sæby Fritidscenter, eller har du brug for yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte direktør Jan Gudiksen fra Spar Nord Sæby på tlf. 9689 0413.

Om Spar Nord
Med næsten 325.000 kunder, cirka 1.600 medarbejdere og 90 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og landede i 2012 et overskud før skat på godt 290 millioner kroner.

Spar Nord ejes af flere end 125.000 aktionærer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spar Nord Sæby samler aktionærerne ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger