En Royal overraskelse venter på Sæbygaard

En Royal overraskelse venter på Sæbygaard

18. februar 2013 - kl. 17:07 - af

Frederikshavn Teaterforening glæder sig over at have en stor overraskelse til Hans Kongelige Højhed Prins Henrik, når der på fredag den 22/2-13, er Royal oplæsning på Sæbygård Slot for 100 af vores gæster, udtaler formand Betty Rode.

Det er nemlig lykkedes vores næstformand Lilly Pedersen, at få Claude Chichon til at komme og synge imellem de digtoplæsninger der bliver på både fransk og dansk.

Claude Chichon har tidligere arbejdet sammen med Hans Kongelige Højhed og tilsat

Prins Henriks digte smuk musik og sang. På Sæbygård Slot vil Claude Chichon blive akkompagneret af Mark Chemnitz og vi er sikre på, at det fuldender en perfekt aften og vi ser frem til, at se H.K.H. Prins Henriks glæde ved at gense Claude Chichon, slutter Betty Rode.

Claude Chichon.
Claude Chichon, århusiansk musiker med franske rødder, har skrevet musik til et udvalg af Prins Henriks digte, indspillet dem og udgivet dem på CD.

”La Sirène” hedder Cd’en, opkaldt efter et af Prins Henriks digte. I alt 13 digte, som nu altså er blevet til sange, indeholder Cd’en. 10 af numrene er komponeret af Claude Chichon, mens tre er komponeret af den århusianske musiker Emir Bosnjak, som også har lagt en stort musikalsk indsats som arrangør på Cd-udgivelsen.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En Royal overraskelse venter på Sæbygaard' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER