Det grå guld i Thorshøj vil også lære IT

Det grå guld i Thorshøj vil også lære IT

17. februar 2013 - kl. 14:35 - af

For en del år siden fik Karenmarie og 2 veninder ideen om at blive bedre til at bruge computeren.

De fik hjælp af Thorkild Søndergaard til at rette billeder, flytter billeder, fjerne røde øjne, skrive en tekst under billederne osv.

Den første vinter startede de hjemme hos sig selv, men efter hånden kom der og flere der gerne vil lære, hvordan man bruger internet og mail programmer, f. eks. finder gravstene på kirkegårde, se og finder slægtninge i kirkebøger, brug af Borger Service og meget mere.

Så de har nu til huse i klubhuset i Thorshøj, hvor de mødes tirsdag formiddag fra kl. 9.30 til kl. 12.00, og de er 10-15, der hjælper hinanden.

I pausen drikkes der kaffe og så går snakken livlig. Det grå guld hjælper gerne nye bruger i gang med computeren, og Thorkild er stadig med på holdet, hvis der skulle opstå tekniske problemer, eller der skal hjælp til andre ting.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det grå guld i Thorshøj vil også lære IT' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER