Sæby HK’s damer rykker op i Jyllandsserien

Sæby HK’s damer rykker op i Jyllandsserien

14. februar 2013 - kl. 8:46 - af

Torsdag den 7. februar sikrede Sæby HK Serie 1 damer sig oprykning til Jyllandsserien, da de vandt over Taars/Ugilt, som ligger nr. 9, og det allerede i 4. sidste spillerunde. Holdet har nemlig vundet 14 ud af 16 kampe, hvoraf 1 er spillet uafgjort, og dermed kun 1 er tabt.

Nu mangler holdet at spille mod rækkens nr. 2 Vrå/Børglum, Visse der ligger nr. 10 og Grindsted nr. 11, så selvom holdet skulle blive ramt af nerver, så skulle vejen til Jyllandsserien været sikret.

Klubbens førstehold damer er til denne sæson rykket op i 2 division.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK's damer rykker op i Jyllandsserien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER