Jubilæum med verdens største pålægs kagemand

Jubilæum med verdens største pålægs kagemand

13. februar 2013 - kl. 16:22 - af

Hos Danish Crown Firmasport er det 15 år siden de startede deres motionscenter.

Det skal fejres med et jubilæum den 15. februar med sodavand og verdens største pålægs kagemand på ikke mindre end 22 kvm. Den første de lavede i 2011var ”kun” på 18,75 kvm, og blev lavet i anledning af Danish Crowns 100 jubilæum.

Jubilæet fejres på virksomheden, og arrangementet starter kl. ca. 10.00, når den kæmpe pålægs kagemand er klar.

”Så glem madpakken den dag, og kom og hjælp os med at spise denne kæmpe pålægs kagemand”, siger Erik Sindt, der har været formand for Danish Crown Firmasport i 18 år, og som også arbejder hos Danish Crown til daglig.

Tilmelder man sig denne dag Firmasport og Motionscentret, får man første måned gratis og en drikkedunk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jubilæum med verdens største pålægs kagemand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER