Aftenmeditation Valentins Dag i Sæby kirke

Aftenmeditation Valentins Dag i Sæby kirke

13. februar 2013 - kl. 12:06 - af

Torsdag d. 14. februar, Valentins Dag, er der kl. 20 aftenmeditation i Sæby Kirke. Valentins Dag er kendt som en dag, hvor man har en særlig anledning til at give udtryk for sin kærlighed til sin elskede. Ved denne aftenmeditation handler det også om kærligheden, både vores kærlighed til hinanden, og Guds og menneskers kærlighed til hinanden.

Ved aftenmeditationen, der varer lidt over en halv time, er der meget musik, og god tid fordybelse og stilhed, også tid til at bede for og sige tak for den kærlighed, som er så afgørende i vore liv.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aftenmeditation Valentins Dag i Sæby kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER