Åbning af den nye Idrætsbørnehave Bispevang

Åbning af den nye Idrætsbørnehave Bispevang

12. februar 2013 - kl. 0:21 - af

Torsdag den 14. februar kl. 15 -17 åbner en anderledes børnehave – den første af sin slags i Frederikshavn Kommune. Grunden til ændringen er, at Børnehaven Bispevang, som har børn i aldersgruppen 3 – 6 år, gerne vil være bedst gearet til fremtiden, og det blev grundlaget for personalets og bestyrelsens ønske om at etablere en idrætsbørnehave.

Selve forvandlingen fra almindelig børnehave til idrætsbørnehave startede helt tilbage til 1. september 2011, hvor børnehaven indledte et samarbejde med DIF (Danmarks Idræts Forbund) og Peter Sabroe Seminariet, for at skabe en spændende, udfordrende, udviklende og sjov hverdag for børnene, og ønsket om, at integrere alle de gode ting i børnenes hverdag til en helhed f.eks. Skoven, stranden, krop og bevægelse, fællesskab, leg og meget andet.

Åbningen af den nye Idrætsbørnehave starter kl. 15.00 med taler ved Institutionsleder Brian Strøm og næstformand i DIF Preben Staun, som sammen med Gunnar Møller Nielsen fra SIK80 vil klippe snoren til den nye børnehave. Her efter vil børnene lave en danseopvisning, og dagen slutter med kaffe og kage.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbning af den nye Idrætsbørnehave Bispevang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER