Landstævnefeber hos GF77 Østervrå

Landstævnefeber hos GF77 Østervrå

11. februar 2013 - kl. 10:34 - af

Træningsstart: Motionsholdet Vendsyssel M/K.

GF77 Østervrå skal til Landsstævne 2013 – det ligger helt fast – og forberedelserne er allerede i fuld gang.

Stor travlhed præger i øjeblikket dagligdagen i GF77 Østervrå. Foråret er ensbetydende med opvisninger, også lokalt, men i år er der ekstra travlhed, for det er også Landsstævneår, og i GF77 er der stor tradition for at deltage. – For fire år siden havde vi omkring 50 gymnaster med til Holbæk, og det tal må da gerne blive meget højre i år, lyder det fra foreningen.

Vendsyssel M/K
Mange er allerede i fuld gang med forberedelserne. – Allerede i efteråret fastlagde vi, at der den 13. februar indbydes til prøvetræning og information om vores L2013 hold: Vendsyssel M/K her i Østervrå, fortæller formand Karoline Holst. Holdet henvender sig til alle motionsglade gymnaster, som har lyst til at være en del af årets stævne i Esbjerg. – Måske har du et barn, der deltager og har også selv lyst til at være på et hold, når du alligevel skal af sted, så er Vendsyssel M/K lige noget for dig, lyder opfordringen.

Træning for Vendsyssel M/K hold starter den 3. april, men der er som nævnt opstartsmøde i Østervrå allerede den 13., hvor deltagerne træner en times gymnastik med de to friske instruktører Inger Dalsgård og Jens Haugård. – Derefter samles vi i klublokalerne, hvor vi får orientering om den kommende træning, og om holdets deltagelse ved Mariagerfjord Games den 15. juni og selvfølgelig også deltagelsen i landsstævnet, forklarer formanden. Deltagerne medbringer selv kaffe og te.

Landsby til Landsstævne
I Østervrå arbejder de ihærdigt på at få så mange som muligt med til årets stævne. Det kan være som aktive udøvere, men der er f.eks. også mulighed for at komme af sted en enkelt dag med fælles bus. Repræsentanter fra ØVI er tovholdere for denne del i samarbejde med DGI, og dem vil man kunne møde i Østervrås bybillede den 16. og den 22. februar, hvor de står klar til at fortælle om de spændende muligheder. – Vi vil koncentrere os om at dele foldere ud – dels til vore egne opvisninger og når vi selv er ude, fortæller GF77, på den måde håber vi på at få udbredt kendskabet til, hvilke muligheder, der er for at få del i et af årets største idrætsbegivenheder.

Yderligere oplysninger på www.gf77.dk el. http://l2013.dk/

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Landstævnefeber hos GF77 Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger