Genbrug i børnehøjde på Kystmuseet i Sæby

Genbrug i børnehøjde på Kystmuseet i Sæby

11. februar 2013 - kl. 12:12 - af

I gamle dage var færdigkøbt legetøj ikke en selvfølge. Der var ikke det store udbud, og sjældent penge til at købe legetøj for. Derfor måtte børnene sætte fantasien på spil. Meget af legetøjet i gamle dage var hjemmelavet, små figurer eller geværer skåret ud i træ, strikkede eller syede dukker eller forskellige spil.
Meget legetøj blev også ofte lavet af andre genbrugte gamle sager, værktøj, der var gået itu, rester eller andre ting, der var kasseret blev genbrugt til at forvandle skrammel til nyt sjovt legetøj.

Lav dit eget genbrugslegetøj
I vinterferien kan du selv prøve at lave skrammel om til sjovt legetøj på museet i Sæby, og se om du kan overgå Shane kendt fra Tv med dine egne finurlige figurer i museets spændende legetøjsværksted.

Der er Prøv-selv-Aktiviteter i hele museets åbningstid, men tirsdag og torsdag er der kl. 11 fortællinger om legetøj i gamle dage, og hvordan man kunne genbruge forskellige ting til at lave sjovt og spændende legetøj med og bagefter går vi selv i værkstedet, hvor vi sammen bruger fantasien.

Hele uge 8, kl. 11-16: Åbent i gør-det-selv legetøjsværkstedet.

Tirs. D. 19. feb. Fortællinger kl. 11., værksted kl. 11-13.
Tors. D. 21. feb. Fortællinger kl. 11., værksted kl. 11-13.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Genbrug i børnehøjde på Kystmuseet i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER