Opnå en sund livsstil – kom og hør hvordan

Opnå en sund livsstil – kom og hør hvordan

9. februar 2013 - kl. 0:06 - af

Tag et par timer ud af kalenderen og få svar på alt det, du vil vide om et sundt liv, når to specialister holder foredrag.

Spiser jeg det rigtige? Hvordan finder jeg rundt i sundhedsjunglen? Skal jeg tage vitaminpiller? Hvorfor er fiskeolie så godt? Nu har du chancen for at blive hjulpet til et sundere liv, når læge Søren Flytlie giver lægens bedste råd om, hvordan du opnår en sund livsstil – og Mads Flytlie fra Pharma Nord supplerer med sin viden om vitaminer og mineraler

Søren Flytlie er læge med privat klinik i Århus. Søren arbejder for årsagsbehandling og sundhedsfremme og vil komme med gode råd på en frisk og nemt forståelig måde. En pragmatisk og bred tilgang til sundhed.

Mads Flytlie har i snart fem år været Pharma Nord’s danske Country Manager og har stor erfaring indenfor området. Pharma Nord er en af Europas førende virksomheder indenfor forebyggende kosttilskud og lægemidler af naturlig oprindelse. Al produktionen foregår i Vojens, og firmaet har siden 1981 udviklet, produceret og markedsført kosttilskud og lægemidler med vægt på høj optagelighed, sikkerhed og dokumentation.

Foredragsaftenen er en rigtig god chance for at møde to erfarne specialister og samtidig få gode råd til, hvordan du gør dit liv så sundt som muligt.

Arrangementet foregår onsdag den 20. februar kl. 18.30 hos Helseriet, Vestergade 32, Sæby. Tilmelding er nødvendig. Ring 2571 7222.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Opnå en sund livsstil – kom og hør hvordan' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger