Festlig fastelavn i Sæby Baptistkirke

Festlig fastelavn i Sæby Baptistkirke

9. februar 2013 - kl. 9:18 - af

På søndag klokken 10, sker der igen noget spændende i Sæby Baptistkirke. Her er alle indbudt til en gudstjeneste i børnehøjde. Deltagerne skal sammen udsmykke kirken, være med i en spændende historie, synge og meget mere. Man er velkommen til at komme udklædt, og gudstjenesten slutter med tøndeslagning og en let og billig servering.

Bente Højris, der er præst ved gudstjenesten udtaler: “På søndag bliver gudstjenesten på børnenes præmisser, og derfor en del anderledes end man kan forvente ved en normal gudstjeneste. Guds ord kan fortælles på mange forskellige måder, og indimellem prøver vi nogle alternativer, så alle kan få en oplevelse af at kirken også er for dem!”

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Festlig fastelavn i Sæby Baptistkirke ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER