En harmløs brand blev til mere end det

En harmløs brand blev til mere end det

9. februar 2013 - kl. 17:52 - af

Kl. ca. 17.05 blev Falcks brandfolk kaldt ud til en brand på Mariested, Sæbygaardsvej 36, denne brand vist sig ”blot” at være en harmløs lettere senil dement kvinde, som havde efterladt en plastikflaske på et komfur, og var kommet til at tænde for en forkert kogeplade, så flasken var begyndt at smelte.

Mens Brandvæsenet var på stedet indløb endnu en melding om brand på Mariestedet. Denne gang hos en beboer, som havde sat ild til sit klædeskab.

Det er ikke første gang denne kvindelige beboer har forsøgt sig som pyroman. Hun har tidligere været indlagt med brandskader, og indsatsleder Ib Nielsen fortæller, at hun godt kan lide at se ild, og at det er 4. eller 5. gang hun har sat ild på sit værelse eller andre steder, sidste gang omkring juletid.

Nu er det så op til politiet at bestemme, hvad der fremover skal ske med den kvindelige pyroman, da både personale og beboere efterhånden føler sig meget utrygge.

Brandvæsenet er stadig på stedet, men ilden er slukket, og nu handler det om at få luftet godt ud, så alle kan vende tilbage til deres værelser.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En harmløs brand blev til mere end det' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger