Spar Nord Sæby skifter ud og tilfører kræfter til ledergruppen

Spar Nord Sæby skifter ud og tilfører kræfter til ledergruppen

7. februar 2013 - kl. 0:07 - af

Anders Krøgh (34 år) tiltræder som ny privatkundechef i stedet for Merethe Gaardbo, der har valgt at gå på pension efter 39 år i banken. Samtidig udnævnes Rune Dam Dyhr (35 år) til ny erhvervskundechef for at styrke erhvervssiden i Sæby.
Anders Krøgh, HD(R), har de seneste 3 år været afdelingsdirektør for bankens Formuecenter Østvendsyssel i Frederikshavn, og var før det afdelingsdirektør i Spar Nords afdeling i Strandby i 5 år. Som leder af formuecentret havde Anders ansvaret for Sæby, og han har derfor et indgående kendskab til byen og lokalområdet. Privat bor Anders i Strandby med sin kone Louise og børnene Emil (7 år), Magnus (5 år) og Andreas (2 år).


Rune Dam Dyhr har de seneste ca. 3 år arbejdet som erhvervsrådgiver i Sæby og har derfor et godt kendskab til byen og kunderne. Tidligere har Rune arbejdet i Spar Nords afdeling i Århus samt på bankens kreditkontor. Privat bor Rune i Sæby med sin kone Helle og drengene Sebastian (4 år) samt Jonathan (1 år).

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spar Nord Sæby skifter ud og tilfører kræfter til ledergruppen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER