Spar Nord Sæby skifter ud og tilfører kræfter til ledergruppen

Spar Nord Sæby skifter ud og tilfører kræfter til ledergruppen

7. februar 2013 - kl. 0:07 - af

Anders Krøgh (34 år) tiltræder som ny privatkundechef i stedet for Merethe Gaardbo, der har valgt at gå på pension efter 39 år i banken. Samtidig udnævnes Rune Dam Dyhr (35 år) til ny erhvervskundechef for at styrke erhvervssiden i Sæby.
Anders Krøgh, HD(R), har de seneste 3 år været afdelingsdirektør for bankens Formuecenter Østvendsyssel i Frederikshavn, og var før det afdelingsdirektør i Spar Nords afdeling i Strandby i 5 år. Som leder af formuecentret havde Anders ansvaret for Sæby, og han har derfor et indgående kendskab til byen og lokalområdet. Privat bor Anders i Strandby med sin kone Louise og børnene Emil (7 år), Magnus (5 år) og Andreas (2 år).


Rune Dam Dyhr har de seneste ca. 3 år arbejdet som erhvervsrådgiver i Sæby og har derfor et godt kendskab til byen og kunderne. Tidligere har Rune arbejdet i Spar Nords afdeling i Århus samt på bankens kreditkontor. Privat bor Rune i Sæby med sin kone Helle og drengene Sebastian (4 år) samt Jonathan (1 år).

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spar Nord Sæby skifter ud og tilfører kræfter til ledergruppen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger