Endnu et jubilæum er blevet fejret i Sæby

Endnu et jubilæum er blevet fejret i Sæby

7. februar 2013 - kl. 15:44 - af

Tommy Thomsen havde lørdag den 2. februar 25 år jubilæum som halinspektør i Sæby Fritidscenter.

Det hele startede egentlig i Hirtshals, hvor Tommy i 1973 var med til at starte svømmehallen og blev ansat som bademester. Herfra gik turen til Aalbæk Idrætscenter, hvor han var halinspektør i ca. 6 år, men så skulle der ske noget andet, syntes Tommy, og han startede som assurandør, men et år senere fandt han igen tilbage til de vante omgivelser, da man søgte en halinspektør til Sæby Fritidscenter, og Tommy mente, han her kunne gøre en forskel med nye tiltag og aktiviteter.

Og det har han virkelig gjort. Seneste skud på stammen for at tiltrække nye kunder både til hallen, men også til vandrehjemmet, som jo også hører under Sæby Fritidscenter er, at Tommy pr.1. februar har ansat to nye nøglepersoner i Centret.

Susanne Barrett er ansat som cafeteriabestyrer og Ruben Nielsen er ansat i en nyoprettet stilling som receptionsleder.

Som Tommy selv siger, så håber han, at de to nye medarbejdere vil blive lige så glade for deres job, som han er, og at de også om 25 år kan fejre jubilæum.

Dagen blev fejret med besøg af mellem 100 og 150 forretningsforbindelser, foreningsledere og venner.

Sæby Fritidscenter er beliggende på Sæbygaardvej 32, og er ud over Danhostel Vandrerhjemmet med plads til 176 gæster, opført i sammenhæng med byens idrætsanlæg, hvilket gør, at der er nok at se til for en halinspektør.

”Centret besøges hvert år af ca. 14.000 overnattende gæster, og skal alt være på plads og i orden, er det min opgave at få alt sat på skinner, ligesom det er mit ansvar, at alle faciliteter fungerer optimalt, og at personalet er der for gæsterne, derfor også de to nyansættlser. Et stort ansvar, men også interessant, ellers var jeg vel ikke blevet i stillingen i 25 år”, fortæller en tilfreds halinspektør Tommy Thomsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endnu et jubilæum er blevet fejret i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER