Henrik Klitgaard gæster Sæby Pensionist og Efterlønsklub

Henrik Klitgaard gæster Sæby Pensionist og Efterlønsklub

5. februar 2013 - kl. 1:10 - af

Sæby Pensionist og Efterlønsklub skulle på onsdag have haft besøg af Anne Marie Morris fra Løgumkloster, men Anne Marie er desværre blevet forhindret, og kommer derfor først om 14 dage den 20. februar, hvor hun vil fortælle om sin kinesiske familie, idet hun har 2 sønner, der er kinesisk gift og bor i Kina.
På onsdag den 6. februar kommer Henrik Klitgaard fra Tolne så i stedet for Anne Marie, og vil spille af sit store repertoire.

Den 30. januar havde Sæby Pensionist og Efterlønsklub besøg af Frederikshavns mandskor, som sang et bredt udsnit af deres store program af både klassiske og folkelige melodier. Deres dirigent mestrede foruden at styre koret også at spille på flygel, og han gav flere numre på kulturhusets flotte flygel.
Koret sang også for på flere fællessange, og de ca. 180 fremmødte sang med så godt de nu kunne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Henrik Klitgaard gæster Sæby Pensionist og Efterlønsklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER