Stationsleder hos Falck har 25 års jubilæum

Stationsleder hos Falck har 25 års jubilæum

3. februar 2013 - kl. 12:54 - af

Der var engang – sådan begynder mange eventyr, og det er også tilfældet for Preben hos Falck.

Den 1. januar 1988 startede Bent Preben Madsen, Fallavej 8 i Sæby hos Falck. Før den tid havde han igennem en årrække været en del af civilforsvaret¸ så det var for ham en hel naturlig ting, da han i 1988 blev en del af Falck i Sæby.

For Preben er Falck en vigtig del af hans dagligdag, selv hustruen er indforstået med hans mærkelige tider at stå op på, hvis en alarm lyder, og det har hun levet med i mange år.

Preben blev i 2010 udnævnt til stationsleder, hvilket så også kræver en ekstra indsats, men det har ikke slået Preben af pinden. Han fortæller, at det har været nogle dejlige år med gode kolleger og masser af spændende jobs.

Til daglig er Preben ansat i brystflæsk udskæringen hos Danish Crown i Sæby, men lyder alarmen så bliver kniven smidt for at hjælpe, hvor han kan, og det er alle indforstået med.

Dagen blev fejret fra morgenstunden med kolleger, indsats- og stationsledere fra nær og fjern samt andet godtfolk med morgenkaffe, brød og alt hvad der høre sig til, når man skal fejre en stationsleders 25 års jubilæum. Preben fik overrakt et diplom og en medalje af sin chef Niels Nørhave.

Hele den store festivitas er ikke steget stationslederen til hovedet. Da SaebyAvis ringede til ham tidligere på dagen, var han i Elgiganten for at købe Iphones til sine børn, ikke noget vi ved, om de kære børnebørn ved noget om – men så gør de nu.

Stort tillykke til Preben for hans indsats for Sæbys borgere, og heldigvis fortsætter Preben i mange år fremover, lover han.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stationsleder hos Falck har 25 års jubilæum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER