Næsten klar til fastelavn i Voersåhallen

Næsten klar til fastelavn i Voersåhallen

3. februar 2013 - kl. 0:19 - af

I øjeblikket er fastelavnstønderne ved at blive malet, af en af de yngste klasser på Stensnæsskolen. Børnene får her en kreativ opgave, og tønderne bliver malet efter fri fantasi. Ingen er i tvivl om at tønderne er flotte i spraglede farver med figurer, når de hænger i hallen, men det hele ender jo som bekendt med, at tønderne efter ”tæskeriet” bliver fejet sammen og ender i en eller anden brændeovn.

Søndag 10. februar er der tøndeslagning i Voersåhallen for både små og store. De mindste bliver inddelt i flere aldersgrupper, så alle får en chance for at vinde, mens de voksne må nøjes med én tønde, hvor alle er i samme gruppe.

Der er præmier til både kattekonger og dronninger, samt til de flotteste udklædninger.

Adgangsbilletterne købes ved indgangen, og for børn er det kr. 15 -, mens det for voksne er kr. 25 – for deltagelsen. I billetprisen er iberegnet kaffe, sodavand, fastelavnsboller m.m.

Voerså IF er arrangør, og der startes 14.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Næsten klar til fastelavn i Voersåhallen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER