Energihuset A/S i Sæby udvider med afdeling i Hirtshals

Energihuset A/S i Sæby udvider med afdeling i Hirtshals

3. februar 2013 - kl. 0:09 - af

Energihuset i Sæby har pr. 1. januar 2013 købt rådgivende ingeniør Ejvind Rasmussen’s virksomhed i Hirtshals.

Ejvind Rasmussen har 40 års erfaring inden for rådgiver branchen, hvor et af hans specialer bla er større limtrækonstruktioner. Ejvind Rasmussen har desuden været beskikket byggesagkyndig i mange år og har udført tilstandsrapporter og energimærker.

Ejvind Rasmussen forsætter sit virke som rådgivende senior ingeniør i Energihuset i 1½ år.

Energihuset startede op 1. oktober 2011 med forretnings idé til et uvildig rådgivende og projekterings firma med fokus på energi, ved såvel energi-renovering/ -optimering af bygninger og nybyggeri. Den strategi har vist sig at holde stik og firmaet beskæftiger i dag 7 medarbejdere. Deres kompetencer spænder i dag bredt fra arkitekt-/ ingeniørarbejde, skimmelsager, indeklima, tilstandsrapporter, energimærkning, samt med den nyeste ansættelse af en maskinmester til energioptimering af større frabriksanlæg.

ENERGIHUSET A/S nye afdeling har adresse i Østergade 1, 1. sal Hirtshals.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Energihuset A/S i Sæby udvider med afdeling i Hirtshals' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER