Flere nye spillere til IF Skjold Sæby

Flere nye spillere til IF Skjold Sæby

2. februar 2013 - kl. 10:40 - af

I løbet af den første uges tid er der kommet flere nye spillere til Skjolds seniorafdeling. Klubben kan med hold i jyllandsserien og serie 2 præsentere et attraktivt trænings- og kampmiljø, og dette kan muligvis forklare den fine tilgang.

Træningsfremmødet har således været flot i løbet af den første uge, til trods for det kolde vejr, og det faktum, at en stor del af klubbens spillere fortsat er i gang med futsal-sæsonen, som sluttes af i netop denne weekend med DM-deltagelse for 4. gang i træk. Ved årets første trænings i tirsdags var godt 40 mand mødt op på træningsbanen, men der til torsdagens interne træningskamp for JS og serie 2 var 26 mand i aktion. Det må siges at være en yderst postivt start på året, til trods for, at træningen er foregået væk fra de vante omgivelser i Sæby.

Indtil videre er der dukket fem nye ansigter op i Sæby. Kenneth Vejrum, Andy Pedersen og Martynas Karalius er alle kommet til fra Lyngså, mens Christian Mathias Andersen tidligere har spillet ynglinge i HI. Fra Skals nær Viborg er der kommet tilgang i form af Nikolaj Sørensen. Rygterne går dog fortsat på, at et par spillere yderligere vil dukke op, når vejret bliver lidt lunere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flere nye spillere til IF Skjold Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER