Kunstuge i Toppen af Danmark <br>‐ sidste års succes gentages

Kunstuge i Toppen af Danmark
‐ sidste års succes gentages

30. januar 2013 - kl. 6:41 - af

I Toppen af Danmark er der mange dygtige og hårdtarbejdende kunstnere og kunsthåndværkere, hvis kreativitet og passion for deres arbejde er med til at skabe en helt særlig og autentisk turistattraktion. Toppen af Danmark gentager succesen fra sidste år og arrangerer Kunstuge i uge 17 og planlægningen er allerede i gang.

Kunstugen i Toppen af Danmark byder på en stribe unikke og nye muligheder for at få et personligt indtryk af de mange kunstnere og kunsthåndværkere, som lever og arbejder i Danmarks to nordligste kommuner, Hjørring og Frederikshavn. I løbet af Kunstugen kan gæster deltage i en lang række arrangementer, hvor kunstnere, kunsthåndværkere, gallerier og museer byder på en mangfoldighed af kunstoplevelser inden for et meget bredt spektrum. Ligeså er det også tanken, at ugen vil byde på kulinariske oplevelser på en de mange restauranter efter en dag mættet af kunstoplevelser, og at man kan bo på et af overnatningsstederne, som tilbyder specielle kunstugeophold med alt, hvad hjertet kan begære af kunstoplevelser.

“Når turismesamarbejdet Toppen af Danmark i uge 17 atter arrangerer Kunstuge, er det med en opfordring til alle kunstnere og kunsthåndværkere om at være med i Kunstugen og være med til at vise en mangfoldighed af kunstoplevelser, der gør det endnu mere spændende at besøge Toppen af Danmark”, ‐ siger turistchef Inger Grund Petersen og fortsætter: “Her har erhvervet en unik mulighed for at profilere sin kunst, sit kunsthåndværk, sit produkt, sin virksomhed og nå ud til flere potentielle gæster i vores område.”

Kunstnere, kunsthåndværkere, gallerier, museer, overnatningssteder og spisesteder, som er interesserede i være med i Kunstugen, kan kontakte det lokale turistbureau, som kan fortælle, hvad det kræver, og hvordan man kommer med i Kunstugen. Man kan også læse mere om kunstugen på www.toppenafdanmark.dk.

I Sæby arbejder Handelsstandsforeningen i øjeblikket med et spændende arrangement til Sæby Torv. Du kan læse mere om det og de mange andre aktiviteter der allerede nu er en realitet på www.saeby-handel.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kunstuge i Toppen af Danmark
‐ sidste års succes gentages'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER