Vinsmagning en lørdag i Østervrå Hallen

Vinsmagning en lørdag i Østervrå Hallen

29. januar 2013 - kl. 0:44 - af

X i kalenderen: Lørdag eftermiddag den 16. marts.

Springteam Nordjylland og Supervin, Hjørring tilbyder lørdag den 16. marts et spændende arrangement med vinsmagning i Østervrå Hallen.

Deltagerne kan se frem til et eldorado af vine fra det meste af verdenen og dertil små lækre snacks lavet af Supervins slagter og kok.

For alle
Deltagerne behøver ikke at være vinkendere, blot have lyst til at få nye smagsoplevelser med vin i alle mulige afskygninger. I fire timer kan man slå sig løs i dette slaraffenland af vine, hvor det er muligt at stifte bekendtskab med så mange vine, som man kan overkomme. Fagfolk står klar på standende til at fortælle om de enkelte vine, og så vil der være ekstra gode tilbud denne dag.

Billetter
Billetsalget er allerede i fuld gang, og det foregår via internettet. På adressen www.supervin.dk kan der bestilles og betales for lige det antal billetter, der er brug for – og det til en meget favorabel pris.

Hurtig tilmelding giver også arrangørerne et godt overblik over antallet af deltagere, og det giver samtidig god tid til at tilrettelægge så bredt et sortiment af vine som muligt. Springteam Nordjylland har udsigt til at få del i overskuddet fra arrangementet til fordel for foreningens mange dygtige springgymnaster.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vinsmagning en lørdag i Østervrå Hallen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER