8 Guld, 1 sølv og 5 bronzemedaljer til Sæby atletik

8 Guld, 1 sølv og 5 bronzemedaljer til Sæby atletik

29. januar 2013 - kl. 0:03 - af

SIK 80 atletik viste flaget ved de Vestdanske mesterskaber i Århus. Synnøve Staband, 12 år, som var med ved mesterskaberne for første gang, slog hurtigt sit talent fast ved at vinde Guld i kuglestød med 9,08m i sin første disciplin. Hun lå også til at være med i medaljestriden i 60m løb og havde anden bedste tid, inden finalen. Finaleløbet rakte dog blot til en 4.plads. I højdespring derimod fik hun bronze med 1,20m og i hækkeløbet fik hun sølv i tiden 12,38m.

15 årige Jonas Bak er vant til at stå på medaljeskammelen efter endt øvelse. Det skete også denne gang i 60m løb hvor han vandt i tiden 7,41s, i længdespring sprang han 6 m og fik guld. Endelig sluttede han af med at vinde guld i trespring med 11,94m.

Martin B. Christensen, 18 år satte en fed PR i kuglestød og fik bronze med …. Blot 1 cm fra sølvet. Martin har Danmarks bedste kuglestøder Kim Christensen (tidligere Sæby) som sit store forbillede. Det bliver spændende at se hvor langt Martins talent rækker.

Sæby har mange dygtige 14 årige atleter. De har fået deres sag for i deres nye aldersklasse efter oprykningen den 1. januar.. De kæmper i år mod de 15 årige og det er op ad bakke. Men flere af vore 14 årige sluttede dog som de bedste i rækken af 14 årige, men de mangler lidt inden de får del i medaljerne. Dog viste Anne Farum sit format i sin favoritdiciplin kuglestød og sendte kuglen ud på 9,37m og fik bronze.I kuglestød var der 25 deltagere.

Benjamin Nørgaard som er 13 år gjorde en fin indsats. I kuglestød som er disciplinen for ham vandt guld da han sendte kuglen ud på 9,83m

Kasper Røntved,13 og Frederik Bak,18 tog guldet i stangspring. Frederik Bak øgede også medaljesamlingen ved at vinde 1500m i 4.43,18 min.

Emilie Røntved, 17 fik bronze i trespring med 8,97m

Næste store stævne er allerede næste weekend hvor i deltager i Danmarksmesterskaberne i Mangekamp, ligeledes i Århus. Det bliver en spændende udfordring for vore atleter.

Sæby havde 21 deltagere tilmeldt mesterskaberne.

Lederne fra Sæby var Morten Krogh og Tina Nørgård

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '8 Guld, 1 sølv og 5 bronzemedaljer til Sæby atletik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER