Standerhejsning i Voerså IF på lørdag

Standerhejsning i Voerså IF på lørdag

28. januar 2013 - kl. 8:50 - af

Fodboldspillerne i Voerså lægger ud med den udendørs træning lørdag 2. februar på stadion. Det gælder herreseniorerne, der spiller i serie 3 og 5 samt herrer U 17. Holdenes træner er Morten Sørensen, der får assistance af Carsten Gade, der tager sig af U 17, når der spilles kamp.

Træner Morten Sørensen fortæller, et par nye spillere har meldt deres ankomst, men på dagen er der 10 afbud, og det skyldes at et indendørshold er nået frem til finaleslutspillet i Køge efter at have vundet AAB supportfodbold. Holdet er i øvrigt de sidste to år blevet dansk mester.

Som vejrsituationen er lige i øjeblikket, har Voerså IF booket sig ind på den udendørs kunststof-fodboldbane i Frederikshavn, og her vil en del af træningsaftenerne foregå på mandag aftener.

Efter en let gang træning på lørdag, der starter 13.00, er der klarsuppe med boller til alle deltagere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Standerhejsning i Voerså IF på lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER