Smiley til Bødkergården i Østervrå

Smiley til Bødkergården i Østervrå

28. januar 2013 - kl. 11:09 - af

Tilstandsrapporten viste ingen K3’er eller andre graverende fejl og mangler – og der var god grund til at uddele indtil flere meget grønne Smileys.

Pædagogiske konsulenter fra Center for Dag og Fritidstilbud i Frederikshavn Kommune har været på det lovbefalede tilsynsbesøg på den aldersintegrerede institution Bødkergården i Østervrå. Besøget kan med lidt god vilje sammenlignes med en tilstandsrapport i f. m. en hushandel, eller andre virksomheders kontrolbesøg, hvor der også uddeles kvalitetsstempler.

Grundig gennemgang
I samarbejde med ledelsen på stedet er hele institutionen blevet gennemgået. Det gælder de fysiske forhold både ude og inde. Der blev redegjort for de pædagogiske principper og planer samt drøftet forholdene omkring det pædagogiske arbejde i al almindelighed. Besøget omfatter også et kig på de sikkerhedsmæssige forhold og personalets arbejdsbetingelser. Samarbejdet med forældre og bestyrelses arbejde, herunder bl.a. kontakten til omverdenen ex. hjemmeside m.m. var også på dagsordenen.

Velfungerende pasningstilbud
Tilsynsbesøget viste, at det går rigtig godt på Bødkergården, og at der er styr på de områder som kræver særlig bevågenhed. Bestyrelsesformand Jens Martin Fjordbak er da også særdeles stolt og glad efter læsningen af rapporten. – Det er en virkelig stor glæde at se, at andre også vurderer vores institution positivt. Det bekræfter os yderligere i, at vi har et rigtigt godt og velfungerende pasningstilbud her i området, konstaterer formanden. Der er ikke mange steder, i en by af vores størrelse, at forældre finder vuggestue, børnehave, fritidshjem og klub under samme tag. Dertil kommer en integreret specialgruppe.

Fortsat udvikling
-De positive udmeldinger fra kommunen er et dejligt skulderklap til vores dygtige personale og engagerede forældre, fortsætter formanden, men det skal bestemt ikke tages som et udtryk for, at vi bare vil læne os tilbage – tværtimod! Bødkergården er hele tide opmærksom på, hvordan der kan udvikles og forbedres på de eksisterende forhold, forsikre Jens Martin Fjordbak, måske skulle vi igen forsøge at kandidere til titlen Årets Børneby? Senest har institutionen fået et flot pengebeløb af Sparekassen Vendsyssel Fond. Pengene skal bruges til udendørs musikinstrumenter på legepladsen, et projekt der sandsynligvis sættes i gang i løbet af foråret, slutter formanden.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Smiley til Bødkergården i Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER