Sæby’s damer tror på sejr på hjemmebane

Sæby’s damer tror på sejr på hjemmebane

26. januar 2013 - kl. 6:06 - af

Der er lagt op til en gyser i dag kl. 14.00 i Sæby Fritidscenter, når Sæbys 1. divisions damer tager imod Fjordager BK fra Odense.

De to hold har igennem de sidste par sæsoner haft mange tætte opgør. Første møde denne sæson var ingen undtagelse. Fynboerne vandt på hjemmebane med få point i en kamp, der først blev afgjort i sidste minut, så med hjemmebanefordelen til Sæby, er det en helt åben kamp.

Sæby manglede mange af sine stamspillere sidste weekend på grund af sygdom og skader, men flere har meldt sig klar til denne lørdags kamp. Sæby har igennem denne sæson manglet højde på holdet. Det kan også blive et problem mod Fjordager, der normalt stiller med høje centerspillere, men holdet har forberedt sig godt og tørster virkelig efter point. Så holdet tror på sejr i dette opgør.

Sæby stiller med følgende spillere:

4 Signe Brandt

5 Terese Thode

8 Line Clausen

9 Isabella Larsen

10 Charlotte Simonsen

11 Louise Munch

12 Nina Munck

13 Henriette Sørensen

14 Christina Legaard

16 Annika Petersen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby's damer tror på sejr på hjemmebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER