Generationsskifte hos Hillers Bar i Sæby

Generationsskifte hos Hillers Bar i Sæby

25. januar 2013 - kl. 0:23 - af

Med virkning fra 1. februar overtager Helle Berthelsen Hillers Bar, som ligger Vestergade 31 og Pindborggade 16 – samme sted, men med to indgange.

Stedet er p.t. ejet af Helles mor Grethe, som har drevet stedet i nogle år, men nu ønsker hun at trække sig og gå på efterløn.

Den nye ejer Helle Berthelsen er 35 år og gift med Tommy, som dog ikke skal inddrages i Hillers Bar, men fortsat vil passe sit arbejde i Ålborg. Helle har tidligere arbejdet som tjener i Frederikshavn, så hun kender branchen, men da hun godt kan lide nye udfordringer, sprang hun til, da lejligheden bød sig.

Stedet beholder sit navn, men der vil hen af vejen komme nye tiltag, bl.a. er det planen at der skal kunne se Premier League fodbold i baren, lige som der vil komme live musik. Åbningstiderne vil også blive udvidet, så der frem over vil være åbent fra kl. 8 til kl. 20 på hverdage, og i weekenden fra kl. 8 til kl. 23, søndag dog kun til kl. 18.

Ejerskiftet fejres med en reception i Hillers Bar den 1. februar fra kl. 15 til kl. 18.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' Generationsskifte hos Hillers Bar i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER