Spændende forår i vente for Skjold

Spændende forår i vente for Skjold

24. januar 2013 - kl. 12:42 - af

Lørdag den 26/1 indledes et spændende forår for fodboldklubben IF Skjold Sæby. Traditionen tro skydes fodboldåret igang med standerhejsning på Sparekassen Vendsyssel Arena, hvor æresmedlemmer og klubbens seniorhold er indbudt. Nærmere bestemt er der standerhejsning for herresenior, old-boys, grand old-boys og U/17 drenge. Klokken 13.30 hejses flaget, og efter en let gang træning afsluttes der med suppe i klubhuset.

2 x oprykning
I foråret vil Skjolds seniorafdelingen have den højeste samlede rangering i klubbens historie. Med hold i jyllandsserien, serie 2, serie 4 og 2 hold i serie 6 tegner det til, at blive et rigtig spændende forår. Særligt 2. holdets oprykning til serie 2 har længe været et ønske og en målsætning for klubben. Dermed kan Skjold tilbyde et yderst attraktivt miljø omkring første- og andetholet. Samtidig lykkedes det endnu engang for klubbens 3. hold at rykke op i serie 4, hvilket skete efter et suverænt efterår i serie 5. Klubbens breddehold har endnu engang vist sig som en enorm succes.

Nyt trænerteam
Trænerteamet til den kommende sæson har været på plads i et stykke tid, og der er sket et par udskiftninger i forhold til efterået. Karsten Thomsen står fortsat i spidsen for klubbens førstehold, og får i den kommende sæson selskab af Hans Ole Nødgaard som assistenttræner. Nikolaj Dorf overtager klubbens 2. hold i serie 2, mens Søren Nedergaard og Anders Thomsen skal stå i spidsen for serie 4. Serie 6 får igen i år glæde af Dennis Pedersen og Martin Iversen, så alle synes i gode hænder.

Nye spillere?
Rygtebørsen kører på sit højeste i disse tider, og Skjold er ingen undtagelse. Forhåbentlig vil de flotte resultater fra efteråret også afspejle sig når træningen for alvor startes op. Således går der også rygter på, at der skulle være en håndfuld spillere – eller to – på vej til klubben. Der skulle, ifølge rygterne, være et par interessante navne i mellem, men rygter er ofte rygter, så vi er meget klogere når træningen går igang. Én ting er dog sikkert; alle spillere er aldeles velkomne i IF Skjold Sæby. Vi tager imod alle med åbne arme, og det er kun glædeligt, hvis endnu flere har lyst til at tage del i den fremragende udvikling, som klubben har været inde i, i de seneste år.

Efter lørdagens standerhejsning påbegyndes den ugentlige træning, og første træningsaften er tirsdag den 29/1. Fra uge 6 og frem står den på træning 3 gange om ugen for JS og serie 2. Mere info om dette findes på Skjolds hjemmeside www.ifskjoldsaeby.dk eller på klubbens facebook side facebook.com/ifskjoldsaeby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende forår i vente for Skjold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger