Syvsten IF starter ny fodboldsæson

Syvsten IF starter ny fodboldsæson

22. januar 2013 - kl. 9:11 - af

Lørdag den 2. februar kl. 13.30 er der standerhejsning i Syvsten IF på Syvsten Stadion.

Der bliver en let omgang træning, og efterfølgende serveres der suppe i cafeteriet. Syvsten IF håber at se nye spillere såvel som de trofaste ”gamle” fodboldspillere.

Efterfølgende er træningsdagene tirsdage og torsdage.

På lørdag afvikles non stop ballet med Stig Rossen og Vennerne samt 4Play, så klubbens medlemmer og mange andre frivillige får en travl weekend. Der har siden først i december været udsolgt til arrangementet. Syvsten IF ser frem til at byde publikum indenfor til tonerne af Bamses Sange.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Syvsten IF starter ny fodboldsæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER